Aktuelt

Industriens Markedsplass - Påmelding

Velkommen til Industriens Markedsplass

Endelig kan vi treffes igjen! 22.-23. mars samles på nytt ledende representanter fra norsk næringsliv og nasjonale og internasjonale utstillere til Industriens Markedsplass (IM) på Telenor Arena, Fornebu.

Hvert år siden 1998 har TESS samlet leverandører til Norges eneste spesialmesse for produkter og tjenester til drift og vedlikehold innenfor olje & gass, havbruk og fiskeri, offentlig sektor, entreprenør og industri. IM arrangeres for første gang siden 2018 etter noen års avbrudd grunnet pandemien.

Nytt av året er blant annet en navneendring - fra Industriens Motemesse til Industriens Markedsplass.

Blant de besøkende blir det som vanlig en god blanding av leverandører, kunder og TESS-ansatte fra våre norske og utenlandske etableringer. Så langt er 138 utstillere påmeldt, noe som gjør at årets messe blir rekordstor. Flere leverandører får større utstillingsplass og det blir for første gang etablert en egen entreprenøravdeling.

Fokus på bærekraft og sirkulærøkonomi

Sentralt for messen står budskapet om hvordan virksomheten kan bidra til en bærekraftig utvikling. Kortreiste produkter med høy kvalitet og innovative løsninger, som gir minst mulig fotavtrykk i miljøet, er viktigere enn noen gang.

Bærekraft er en sentral del i alt vi gjør. Derfor er vårt ønske at Industriens Markedsplass kan bidra positivt til miljøet ved å tilby en arena for kompetanseutveksling mellom sentrale aktører. IM er en viktig møteplass for å utveksle informasjon og bygge relasjoner. I den sammenheng er «SpeedMatch» en effektiv møteform hvor partene har 10 minutter til disposisjon. Her kan du møte fagkyndige innenfor blant annet ubemannede lagerløsninger, hydraulikk, avtaler, systemer og e-handel.

På programmet er også flere spennende foredragsholdere; blant annet fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg, samt tidligere statssekretær Julie Brodtkorb, som er administrerende direktør i Maskinentreprenørenes forbund.

Velg dato 22. eller 23. mars. Gå til im2023.no for påmelding.
Vel møtt til Industriens Markedsplass!

For mer informasjon, ta kontakt med:

Eve Åshaug Jacobsen
32 84 40 45 
[email protected]

 

IM-2023

Påmelding

Utstillerliste

Utstillerkart

Program - med foredrag

Foredragsholdere

Åpningstider - IM-2023

Onsdag 22. mars 2023 kl. 10.00 - 16.00

Torsdag 23. mars 2023 kl. 09.00 - 15.00

Utstillere - IM-2023

Slangenes år - Årskavalkade 2022