Nyheter

TESS – din prefererte samarbeidspartner innen brann og redning

Ingenting er viktigere enn din sikkerhet! Hos oss finner du ledende merkevarer innen brann og redning. Vi benytter kun det siste innen beskyttelsesteknologi. Sortimentet for brann er utviklet sammen med norske brannmenn. Kort vei til nærmeste TESS servicesenter. Bransjens beste dekning med over 130 lokasjoner over hele landet.

 

Samarbeid med VIKING

VIKING+TESS = er ledende innenfor brann og redning. Møt oss sammen med VIKING på messen for å lære mer om den unike PartX-teknologien og presentasjon av årets nyheter.

Les mer om vår avtale med Viking.

 

 

Mandals

Mandals er en ledende norsk produsent av fleksible flatliggende slanger for et bredt spekter av bransjer og applikasjoner over hele verden. Bestselgeren Guardman er Norges brannslange nr.1 og standardisert for oljerigger i Nordsjøen, som beviser at kun det beste er godt nok under krevende forhold.

Guardman produseres i Norge og TESS har til enhver tid slangene på lager for rask levering.

 


 

Besøk på Brann og Redning 2021 på Gardermoen – registrer deg her

 

 

Møt vår teknisk salgsansvarlige innenfor brann og redning på messen.

 

Se hele sortiment i NY brannkatalog:

RiggShop - midt i prosjektet

RiggShop effektiviserer og tilfører miljøgevinst til anleggsprosjektet

RiggShop er et nytt bærekraftig konsept, skreddersydd etter entreprenørens behov. Mange kunder har vist stor interesse for konseptet og stadig flere vil etablere RiggShop i løpet av første halvår 2021.

Anleggsprosjekter er komplekse og krevende, selv for de mest erfarne entreprenørene i markedet. Vareforsyning til plassbegrensede anleggsplasser og hensyn til nærmiljøet er ofte en stor utfordring. Det er tidkrevende og kostbart å reise fra anlegget for å hente nødvendig forsyninger, som slanger og verktøy. Økt krav til nærmiljøet og fossilfrie anleggsplasser fører til at bransjen må jobbe annerledes og tenke nytt.

RiggShop er et fleksibelt TESS konsept som plasseres i tilknytning til anleggsplassen og gir sikker drift og oppetid 24/7. Varesortimentet og tjenestene vil til enhver tid være tilpasset brukernes behov.

Spesialist med lang erfaring innen effektivitet og økt oppetid: TESS har levert bære-kraftig forsyningsløsninger til industrien siden 1995. RiggShop tilbyr ikke bare vareforsyning, men også fagekspertise og teknisk service. I tidsperioden servicesenteret ikke er bemannet vil flere døgnåpne service- og forsyningsløsninger være tilgjengelige. Løsningene gir full kontroll på individuelt forbruk og økt tilgjengelighet.

Miljø og bærekraft: Fossilfrie anleggsplasser og redusert CO2-avtrykk er miljøkrav som blir viktigere og viktigere i entreprenørbransjen. TESS jobber tett med tiltakshaver, entreprenørene og lokalsamfunnet for å tilfredsstille de krav og behov som er satt for å oppnå større gevinst for miljøet.

TESS jobber aktivt med FNs bærekraftmål, og spesielt nummer 12: «Sikre bærekraftig forbruk og produksjon». «Bærekraftig produksjon innebærer å minske ressursbruk, miljøødeleggelse og klimagassutslipp når en lager en vare. På sikt vil dette føre til økonomisk vekst, begrense klimaendringer og øke livskvaliteten».

RiggShop bidrar til at tungtrafikken reduseres i områder som allerede er belastet med anleggsvirksomhet. Dette gir til økt oppetid, redusert CO2-utslipp og økt trafikksikkerhet for nærmiljøet.

Landsdekkende og fleksibelt: TESS RiggShop kan benyttes i hele landet. TESS går foran og vil aktivt videreutvikle konseptet i samarbeid med entreprenørene og byggherrene for å tilfredsstille morgendagens krav.

Artikkel A&T

Ta kontakt hvis du vil vite mer om hvordan vi kan forenkle ditt prosjekt:

Lars P. Hauge, direktør entreprenørsegmentet TESS
E-post: [email protected] Mob.nr.: 982 97 961.

Stiftelsen deler ut støtte

Stiftelsen Erik Jølberg deler ut støtte til Lier kommunes barn og unge for 3. år på rad.

Støtten gis til aktiviteter for barn og ungdom innen Lier kommunes grenser, primært Lierbyen og tilstøtende områder inkludert Årkvisla. Støtte kan også ytes til utdannelse i industriell markedsføring samt erverv eller oppføring av fast eiendom til bruk i allmennyttige formål. Det kan deles ut til sammen inntil 5 mill. kroner.  En pris på 100.000 kroner kan tildeles for fremragende arbeid i og for TESS.

Søknadsfristen for 2022 er 30. april.

For mer informasjon og søknadsskjema, gå til tess.no/stiftelsen-erik-jolberg.

Les artikkel fra Lierposten her

Kvalitet og bærekraft

3 års slangegaranti!

Som første og eneste aktør i bransjen innfører TESS tre års garanti på hydraulikkslanger.

Målsetningen med garantiordningen er å gi kundene trygghet og en forutsigbar arbeidshverdag med sikret oppetid.

TESS garanterer lengre levetid på slangene gjennom ordningen, som et ledd i en bærekraftig utvikling for kunden og miljøet. Kundene skal få hjelp til å oppnå en optimal løsning for slangekvalitet og installasjonsgeometri.

- Vi er stolte over å inneha et nivå der både produkter og kompetanse tillater oss å innføre en utvidet trygghet for våre kunder, forteller direktør Lars-Otto Fredriksen i TESS.

Registrerte slanger
Slangene merkes med en QR-kode og registreres i databasen TESS Hose Management (THM). Alle slangene har et unikt registreringsnummer som forenkler bytteprosessen av slangen ved behov. THM er et ledende system for vedlikehold av slanger, et system som aktivt tar ansvar for omgivelsene, livet i havet og på land på en sikker og bærekraftig måte.

Garantien gjelder også for tilhørende kuplinger til hydraulikkslangene.

Les mer om garantien her

Les mer om slangekontroll