Nyheter

IM er utsatt til 2022

Grunnet fortsatt usikkerhet rundt Covid19 ser vi oss dessverre nødt til å utsette Industriens Motemesse enda en gang.

Vi håper at vi vil være tilbake i mer normalisert hverdag når sommeren er over, slik at vi virkelig kan begynne planleggingen for en vellykket messe våren 2022.

Datoer for IM2022 i Telenor Arena på Fornebu vil da være:
Onsdag 23. og torsdag 24. mars.

TESS eier nå 100% av aksjene

TESS har nå kjøpt og eier 100% av aksjene i EIVA-SAFEX AS.

I 2018 kjøpte TESS aksjemajoriteten i Eiva-Safex med Martinsen og Nippen Gases as som hadde 30% eierandel til sammen i selskapet.

Teknisk Faghandel er blitt et uttrykk som blir viktigere og viktigere i vår bransje. Det er slik vi bidrar og knytter kundene sterkere til oss. Eiva­Safex sin dybde og breddekunnskap på Sveis, Løft & Sikring samt Havbruk passer svært godt sammen med eksisterende aktivitet i TESS.

Vi har delt Norge i 4 regioner (Nord, Sør, Øst og Vest samt Trøndelag) med hver sin regionsdirektør som styrer alle de ca. 130 TESS servicesentre.

Vi ønsker å samlokalisere våre eksisterende TESS service-sentre med Eiva-Safex lokasjoner der det er naturlig for å synliggjøre både bredde og dybde som en enda betydeligere total Teknisk Faghandel aktør i markedet.

Ole Martin Martinsen er nå ansatt i TESS AS og får ansvar for fagområdet Sveis samt løft og sikringsoppgaver og for å videreutvikle disse igjennom hele TESS gruppen i sterkt og godt samarbeide med Regionene og service sentrene våre.

Eiva-Safex er kjent for ha svært dyktige fagfolk som har stor dybde kunnskap i sine 3 satsningsområder både med Sveis, Løft & Sikring samt Havbruk. Det er avgjørende for vår felles suksess at alle dere gode og flinke ansatte i Eiva-Safex fortsetter med den kjempeinnsatsen dere i dag utviser og fortsetter i vår videre felles satsing. Vi ønsker å synliggjøre dette gjennom et godt og utviklende samarbeide slik at vi forsterker vår posisjon som de beste i klassen og vinner stadig større og bredere markedsandeler.

Eiva-Safex ansatte ønskes velkommen i TESS-familien.

For mer informasjon, ta kontakt med Ansgar Karlsen, tlf.: 32 84 41 39

I 2018 kjøpte TESS aksjemajoriteten i Eiva-Safex med Martinsen og Nippen Gases as som hadde 30% eierandel til sammen i selskapet.
Teknisk Faghandel er blitt et uttrykk som blir viktigere og viktigere i vår bransje. Det er slik vi bidrar og knytter kundene sterkere til oss. Eiva­Safex sin dybde og breddekunnskap på Sveis, Løft & Sikring samt Havbruk passer svært godt sammen med eksisteren

Vaskehall til Frelsesarmeen

– Vi ønsket å støtte Frelsesarmeen i den jobben de gjør.

Noen jobber er mer meningsfulle enn andre. Kundeansvarlig Sigbjørn Kjos ved TESS Ski fikk en interessant forespørsel fra Erik Arnesen Bryn AS om å bidra til Frelsesarmeens prosjekt «Såpa». Forespørselen kom etter gode referanser fra flere år med service i vaskehallen. Anlegget ligger i Smalvollveien i Oslo og bygget eies av Frelsesarmeen.

– Anlegget er mer et bilvaskeri. Det handler om å gi mennesker med sammensatte utfordringer en ny sjanse, forteller Pål Henriksen i Frelsesarmeens rusomsorg.

77 timer arbeid
TESS forespurte NTT og IPC Foma om bidrag til prosjektet med godt rabaterte priser. Forespørselen ble positivt mottatt og begge parter bidro med glede.

– Vår egen serviceavdeling ved Svein Ljosok og Monir Abu Sagr stod for monteringa av anlegget. Totalt gikk det med 77 timer til arbeidet, forteller Sigbjørn Kjos, som er stolt av bidraget fra TESS.

– Vi ønsket å støtte frelsesarmeen i den jobben de gjør.  «Såpa» er i tillegg et av flere tiltak i Frelsesarmeens kamp mot svart arbeid, også kalt trafficking eller moderne slaveri/menneskehandel.

Vendepunkt for mange
Henriksen forteller om en givende arbeidsplass som er mye mer enn et bilvaskeri. Han nevner at for mange handler Såpa om personlig utvikling, mestring og stolthet.

– Dette er et tilbud for tidligere rusmisbrukere som trenger arbeidstrening eller på annen måte har vanskeligheter med å komme inn på arbeidsmarkedet. Det å ha et sted å gå til, få nettverk og ny sjanse til å utføre profesjonelt arbeid, betyr ofte et stort vendepunkt for mange.

Høytidelig åpning skulle vært 23. november, men grunnet koronapandemien er åpningen utsatt.

For mer informasjon, kontakt Svein Ljosåk, tlf.: 930 66 678

Berøringsfri febermåler

TESS har gått til anskaffelse av berøringsfri febermåler på TESS-huset. De ansatte som ankommer hovedinngangen på TESS-huset kan umiddelbart teste kroppstemperaturen.

Det infrarøde termometeret måler nøyaktig kroppstemperaturen og leser av resultater på skjermen på bare ett sekund. Avlesningen tas når de ansatte plasserer pannen om lag 10 cm unna termometeret. Et godt tiltak for å begrense smittespredning på TESS-huset.

For mer informasjon, ta kontakt med Kjell Arvid Selbo Lindgren

Beste tomta i byen

TESS Sunndal flyttet inn i nytt og moderne bygg.

Mandag 24. januar åpnet TESS Sunndal dørene på sitt splitter nye servicesenter i Industrivegen, et mislykket steinkast fra de gamle lokalene. Bygget er strategisk plassert i starten av industriområdet, rett ved der den nye rundkjøringen skal ligge.

– Dette er jo den beste tomta i byen, forteller avdelingsleder Åge Gregersen, og ser seg stolt og fornøyd om på omgivelsene.

– Vi har vært aktive i snart 20 år og vi ser at det er behov for en slik butikk på Sunndalsøra, så her kan vi virkelig vise oss frem fra vår beste side.

Industriområdet nærer 29 butikker og 45 ansatte som tilsammen omsetter for om lag 1 milliard årlig.

I tillegg til avdelingsleder Åge Gregersen består staben ved TESS Sunndal av kundeveilederne Carina Bøen Bergland og Per Eivind Polden.

Bygg for fremtiden

De nye lokalene er lyse og trivelige, og gir stor plass til utvalget i verktøy, klær, drift- og vedlikeholdsprodukter. I tillegg til butikken har bygget eget slangeverksted og sitteområde hvor kundene kan få seg en kopp kaffe og slå av en hyggelig prat. Bygget er på 480 kvadratmeter, altså nesten dobbelt så stort som ved forrige lokasjon, og reist av Angvik Grytnes Entreprenør AS. Alt ved bygget er i grønn profil, fra utsiden til innsiden. Inngangen og elementer i fasaden og interiøret er farget TESS-grønt, i tillegg til det grønne miljøaspektet ved bygget.

– Bygget er energieffektivt, med vannbåren gulvvarme og LED-belysning, sier Gregersen.

Forsiktig åpning

Åpningen ble av den beskjedne sorten, da smittevernregler ble overholdt og alt av varer ikke er helt på plass. Men det ble servert bakst og kaffe til kundenes store glede.

– Vi bestilte 50 wienerbrød og alle forsvant, så kundene ble ekstra fornøyde i dag.

Planen er å slå sammen en offisiell åpning av bygget og 20 års jubileet, som er nært forestående.